15 érv a vision board (álomtábla) mellett, ha nehezen megy a tudatos teremtés

15 érv a vision board mellett

Milyen okai lehetnek a sikertelen manifesztációnak?

Szeretnéd, ha az élet kiszámíthatóbb, egyszerűbb és sikeresebb lenne? Örülnél, ha a tudatos teremtés is könnyebben menne? Cikkünkben 15 érvet mutatunk be, mely mind a vision board (álomtábla) használata mellett szól, ha nehezen éred el céljaidat.

Mostanában már nagyon sokat hallani a manifesztációról. Ez nagyon jó hír, csak rengetegszer fordul elő, hogy túl kevés információt kap az ember róla és emiatt nem sikerül bevonzani azt a bizonyos állást stb.

A sikertelen manifesztációnak számtalan oka lehet. A legtöbbször az a helyzet áll fent, hogy elhisszük, hogy elég csak leírni egy papírra, mire vágyunk és egyből meg is jelenik az életünkben. Persze előfordulhat, hogy így is bekövetkezik a várva várt esemény, de az esetek többségében azért ennél többet kell tennünk. Fontos elhinni: megkaphatod, amire vágysz. De azt is tudnod kell, hogy ezért neked is meg kell tenni a megfelelő lépéseket. Nem elég csak várni a csodára, az elején neked is bele kell tenned önmagad és néha kellemetlen döntéseket vagy lépéseket is meg kell tenni. A manifesztálással elindítjuk a folyamatot, üzenhetjük az univerzumnak, hogy mit szeretnénk, de azt ne felejtsük el, hogy a fizikai valóságunkban nekünk is meg kell tenni a célok eléréséhez a saját kis cselekedeteinket.

Tegyük fel, vágysz egy szuper munkahelyre. Képzeld el, pontosan mit szeretnél, milyen érzés lesz ott dolgozni stb. Elindítottad manifesztálással a folyamatot. Ha viszont nem jelentkezel egyetlen álláshirdetésre sem, nem beszélgetsz az ismerősi körödben munkalehetőségekről, nem figyeled a jeleket és nem veszed észre az adódó lehetőségeket, akkor te magad vagy, aki akadályozza a cél beteljesülését. Ébernek kell lenni minden lehetőségre, mert az univerzum már „vette” az adásodat, most már neked is be kell bizonyítani, hogy valóban komolyan gondolod és tényleg szeretnél egy új állást.

Célok elérése

A titkos fegyver: A vision board

Ha úgy érzed, hogy az álmaid elérhetetlenek és a vágyaid távoli ábrándoknak tűnnek, akkor a vision board az, amire szükséged van. Engedd meg, hogy elmondjam neked, hogy miért érdemes belevágnod ebbe a varázslatos kalandba.

Az álomtábla nem csupán egy esztétikus lakberendezési tárgy. Ez egy kapu, amely átvezet a vágyaid és álmaid birodalmába. Ez az eszköz képes kiszakítani téged a negatív gondolatok és korlátozó hiedelmek labirintusából, és a tudatodat ráhangolni az elérhető lehetőségekre.

Miért érdemes elmerülni a vision boardok világában? Hadd mutassak neked 15 szenzációs érvet, ami elhozza a megvilágosodást a tudatos teremtés útvesztőiben. Képzeld csak el, hogy minden álmod és vágyad, mint egy festői táj terül eléd, ezzel is segítve a mindennapi inspirációt és emlékeztet arra, hogy milyen hatalmas erő rejlik benned.

Íme a vision board mellett szóló 15 érv

  1. Vizualizáció ereje: A vision board segít a vágyott eredmények vizualizálásában, amelyekkel könnyebben azonosulhatsz és amelyeket hatékonyabban vonzhatsz az életedbe. A vizualizáció további előnye, hogy a tudatodat ráhangolhatod az áloméletedre. A vizuális stimuláció nagyon hatékony a manifesztáció folyamatában: a vizualizáció által hittel és bizalommal közelítesz majd céljaid felé.
  2. Inspiráció és motiváció: Az álomtábla inspiráló és motiváló hatással lehet rád, emlékeztetve arra, hogy milyen célokat szeretnél elérni, és erősítve a belső motivációdat.
  3. Fókusz fenntartása: A vision boardon látható képek és szimbólumok segítenek fenntartani a célokra való fókuszálást, és elterelni a figyelmet a negatív gondolatokról vagy akadályokról. Az életben sok különböző dolog vonhatja el a figyelmedet. A vision board segítségével emlékeztetheted magad arra, hogy mi a legfontosabb számodra. Ha napi szinten foglalkozol az álomtábláddal, hamarosan szokásoddá válik a céljaidra való tudatos koncentrálás.
  4. Pozitív érzelmek generálása: A vision board használata pozitív érzelmeket generál, mint például izgalom, öröm és remény, amelyek elősegítik a vonzás törvényének hatékony működését. A vision board készítésekor összekapcsolódhatsz az álmaidat kísérő érzelmekkel. Ez erősítheti az elhivatottságodat és lelkesedésedet az álmaid megvalósítása iránt.
  5. Hit és önbizalom erősítése: Amikor naponta látod az álomtábládon ábrázolt célokat és vágyakat, erősíted a hitet és az önbizalmat abban, hogy elérheted azokat.
  6. Alapvető iránytűként szolgál: Az álomtábla egyfajta iránytű lehet az életedben, segítve a döntéshozatalt és a cselekvést az álmaid felé vezető úton. A vision board egy olyan eszköz, amely emlékeztet rá, hogy elkötelezett vagy az álmaid megvalósítása iránt. Ezáltal megerősíted a saját hitedet és magabiztosságodat, amikor az álmaid eléréséért cselekszel.
  7. Kreatív kifejezés: A vision board készítése lehetőséget ad önmagad kreatív kifejezésére: saját stílusod és ízlésed szerint elrendezve a képeket és szimbólumokat egy egyedi világot hozhatsz létre. A vision board lehetőséget nyújt arra, hogy kifejezd a saját egyéni értékeidet és prioritásaidat. Ez segít abban, hogy megtaláld azokat az álmokat, amelyek valóban fontosak neked, és a saját autentikus életedet teremtsd meg.
  8. Konkrét célok meghatározása: Az álomtábla támogat abban, hogy konkrét célokat határozz meg és vizualizálj, ami segít a tudatos teremtés hatékonyabbá tételében. A konkétumok kijelölésével a célokhoz vezető út megtervezése is könnyebbé válik. Amikor elkészíted a vision boardot, egyértelműbbé válik az, hogy mit szeretnél elérni az életedben.
  9. Pozitív rezgés és vonzás: Az álomtábla segít pozitív rezgéseket és rezgési frekvenciákat generálni, amelyek vonzzák az általad vágyott dolgokat és eseményeket az életedbe.
  10. Korlátozó hiedelmek átalakítása: Az álomtábla segítségével új, pozitív hiedelmeket és gondolatokat építhetsz fel, amelyek támogatják a sikeres teremtést.
  11. Érzelmi rezonancia kialakítása: Amikor megnézed az álomtábládat, érzelmi rezonanciát teremtesz az álmaiddal, vágyaiddal, ami tovább erősíti a vonzás törvényét.
  12. Rendszeresség bevezetése, jó szokások kialakítása: A vision board rendszeres használatával jó szokásokat alakíthatsz ki és egyfajta rendszerességet vihetsz az életedbe. Érdemes bizonyos időközönként felülvizsgálni és módosítani céljaidat. A már elért dolgok képét vedd le az álomtábládról, büszkén veresgesd meg a vállad, érezd át a hálát és már helyezheted is fel a következő célod szimbólumát.
  13. Hangulatjavító hatás: A vision board segítségével olyan vizuális ingerekhez jutsz, amelyek pozitív hangulatot keltenek benned, és segítenek kilépni a negatív spirálból.
  14. Belső megerősítés: A vágytábla működése nemcsak az álmaid megvalósítását segíti, a belső erőforrásaidat fejlesztve a hitedet is erősíti.
  15. Támogató közösség kialakítása: Ha megosztod a vision boardodat másokkal, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, támogató közösséget alakíthatsz ki. Egymás inspirálásával, egymás segítésével és ösztönzésével még előbb elérheti a csoport minden egyes tagja a saját, egyedi céljait.
Célok elérése

Használj vision boardot, légy a saját sorsod alakítója!

Képzeld csak el, ahogy minden reggel felébredsz és a szemed elé tárul az álomtábládon megelevenedő világ. A vágyaidat, céljaidat, az áloméletedet egy pillantásra magad előtt látod. Ez az érzés magával ragadó és motiváló. Megtapasztalod, hogy milyen könnyedén találod meg az utat a tudatos teremtéshez.

A vision board olyan erővel bír, amely felébreszti a benned rejlő teremtő energiát. Amikor figyelmedet ezekre az inspiráló képekre és szimbólumokra összpontosítod, valami csodálatos dolog történik: a gondolataid és érzéseid rezgése megváltozik. A rezgésszinted megemelkedik, és vonzani kezded azokat a lehetőségeket és embereket, amelyek az álmaidhoz vezetnek.

Ne feledd, a vision board a saját varázslatod. Ez a te eszközöd a vágyott életed megteremtéséhez. Ne engedd, hogy a nehézségek, a korlátok vagy a kételkedés megtévesszenek. A manifesztációs tábla a hitedet és elkötelezettségedet tükrözi vissza. Tarts ki és higgy abban, hogy minden álmod valóra válhat.

Indulj el ezen az izgalmas utazáson a vision board segítségével. Fedezd fel az álmaid és vágyaid erejét, és tapasztald meg a tudatos teremtés varázsát. Ne félj nagyot álmodni és hinni abban, hogy minden lehetséges.

Csak tegyél egy próbát, és meglátod, hogy az álmaid milyen gyorsan valósággá válnak.

Engedd meg, hogy az álmaid és vágyaid útmutatói legyenek a boldogság és siker felé vezető úton. Az inspirációs tábla varázslatos ereje most már a te kezedben van!

Ne halogass tovább! Készítsd el saját vision boardodat, és tapasztald meg vágyaid és álmaid valóra válását!

Ha úgy döntöttél, valóban elkészíted a vision boardodat, gratulálunk!

Kérd ingyenes, nyomtatható pdf anyagunkat, mely olyan pozitív megerősítéseket, motiváló képeket és inspiráló szövegeket tartalmaz, amelyeket a vision boardodra (álomtábla, motivációs tábla) helyezhetsz!

Picture of Zsuzsi

Zsuzsi

Cs. Rajnai Zsuzsa vagyok, a Családi Kincsesládikó blogoldal szerkesztője.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szívesen olvasnál tőlünk még többet? 

Eleged van abból, hogy csak úgy megtörténnek Veled a dolgok?

 

Szeretnéd most már a saját kezedbe venni életed irányítását?

Kérd ingyenes, kinyomtatható pdf anyagunkat, mely olyan pozitív megerősítéseket, motiváló képeket és inspiráló szövegeket tartalmaz, amelyeket a vision boardodra (álomtábla, motivációs tábla) helyezhetsz!